المقادير
نصف كيلو بطاطس
3بيضات
1بصلة مفرومة
بقدونس مفروم
2م ك حليب او كريمة(اختياري)
ملح
فلفل ابيض
الطريقة
نغسل البطاطس و تقشر و تقطع مكعبات صغيرة ونحمرها في الزيت (بس مو كثير بيكون لونهافاتح احسن) نوضعها فوق ورق التنشيف.
في مقلاة نحط شوية زيت ونشوح البصل و اضيفه للبطاطس ثم البقدونس والملح والبهار. اضيف البيض المطرب مع الحليب والملح والبهار نخلط شوية (كل البطاطس مع البيض)
نوضع مقلاة تيفال عالنار ونحط ملعقة زيت ونضيف خليط البطاطس(ناركثير هادية) ثم نقلبها عل الوش الثاني(عارفين شلون؟) ونسيبها تتحمر مالوش الثاني.
وصحتين وعافيه
نصف كيلو بطاطس
3بيضات
1بصلة مفرومة
بقدونس مفروم
2م ك حليب او كريمة(اختياري)
ملح
فلفل ابيض
الطريقة
نغسل البطاطس و تقشر و تقطع مكعبات صغيرة ونحمرها في الزيت (بس مو كثير بيكون لونهافاتح احسن) نوضعها فوق ورق التنشيف.
في مقلاة نحط شوية زيت ونشوح البصل و اضيفه للبطاطس ثم البقدونس والملح والبهار. اضيف البيض المطرب مع الحليب والملح والبهار نخلط شوية (كل البطاطس مع البيض)
نوضع مقلاة تيفال عالنار ونحط ملعقة زيت ونضيف خليط البطاطس(ناركثير هادية) ثم نقلبها عل الوش الثاني(عارفين شلون؟) ونسيبها تتحمر مالوش الثاني.
وصحتين وعافيه